HENKILÖSTÖVUOKRAUS

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Hnekilöstövuokraus on loistava ratkavuus joustaviin ja muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Toimitamme aina laadukkaan henkilöstön edullisesti ja joustavasti kumppaneimmelle. 

Tarjoamme henkilöstövuokrausta sekä yksittäisiin projekteihin, että toistuvaan ja jatkuvaan tarpeeseen monenlaisiin kohteisiin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme luomaan aina merkittävää lisäarvoa vuokrahenkilöstömme avulla. 

Kun valitset meidät kumppaniksi henkilöstötarpeisiin, voit olla varma, että me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaalla mahdollisella tavalla. 

OTA YHTEYTTÄ >>

HENKILÖSTÖVUOKRAUS TEOLLISUUTEEN

Henkilöstovuokraus teollisuuteen alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Salo Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Paimio,Parainen ja koko Varsinais-Suomi:

Henkilöstovuokraus teollisuuteen alueella Rauma, Pori, Uusikaupunki, Sastamala, Merikarvia, Laitila, Kankaanpää, Nakkila, Kokemäki, Ulvila, Eura, Harjavalta Eurajoki, Huittinen ja koko Satakunta.

Henkilöstovuokraus teollisuuteen alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Hyvinkää, Kauniainen, Järvenpää, Inkoo, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Vihti ja koko Uusimaa.

PYYDÄ TARJOUS >>